Faliképek az elegáns, egyszerű, természetes hatásért
Amikor az üres falfelületek dekorálása kerül terítékre, a legtöbben arra gondolnak, mit ábrázoljanak a képek, amiket kiakasztunk a falra. Ki festette, ki fotózta, hol készült, kik szerepelnek a képeken? Mutatok egy másik szempontot, ami alapján eldön

A túl nagy üres falfelületek hiányérzetet keltenek a látogatókban, visszhangozhat tőlük a szoba, ráadásul a falak esetleges egyenetlenségeit, a festési hibákat, vagy a tapétacsíkok egyenetlenül eldolgozott illesztései is hangsúlyosabbak lesznek. Ezért ezeket a falakat mindenképpen érdemes dekorálni valamivel: polcokkal, faliképekkel, növényekkel vagy egyéb falra akasztható dísztárgyakkal, ami illeszkedik az otthonunk stílusához.

A legtöbb otthonról, ahol mindennapi életet él egy család, sőt akár több kisgyerek is belakja a tereket, nem mondható el, hogy letisztult minimalista életérzést sugároz. Egy egész napos nagytakarítást és pakolást követően is azt érezheted, hogy zsizseg a tér körülötted. A faliképek esetében merjünk kilépni a családi fotók, városi képek, tájképek és csendéletek bűvköréből. Ahelyett, hogy csak a képre koncentrálunk lépjünk hátrébb egyet és nézzük azt, hogyan, milyen irányba változik az otthonunk összképe, hangulata az újonnan kitett képpel.

Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány olyan képet, amik jó inspirációt jelenthetnek, ha a fali dekorálás során a nyugalom, harmónia és lágy otthonosság érzetét szeretnénk erősíteni. A bejegyzés végén pedig segítek abban, hogy hol tudsz ilyen, vagy ehhez hasonló faliképeket vásárolni.

boho wall art	,abstract art set	,gallery wall bundle	,wall art	,set of 3 prints,	modern poster set,	gallery wall ,art set	boho art set	,printable wall art	,geometric art print,	bundle of 3 prints,	boho print, wall art	,wall decorA kép forrása: etsy.com A képek itt megvásárolhatóak.

Scandinavian style set of 3 prints in colour blue/ modern image 1A kép forrása: etsy.com A képek itt megvásárolhatóak.

Set Of 3 Boho Prints Floral Line Art One Line Art Drawing image 2
A kép forrása: etsy.com A képek itt megvásárolhatóak.

Wood Wall Art Set of 9 Wall Art Extra Large Wall Art image 3
A kép forrása: etsy.com A képek itt megvásárolhatóak.

A kép forrása: europosters.hu A képek itt megvásárolhatóak.

A kép forrása: europosters.hu A képek itt megvásárolhatóak.

A kép forrása: europosters.hu A képek itt megvásárolhatóak.


A kép forrása: europosters.hu A képek itt megvásárolhatóak.


A kép forrása: europosters.hu A képek itt megvásárolhatóak.

Hol tudsz printeket, postereket beszerezni?

etsy.com
Egyenesen a designerektől tudod megvásárolni az egyes printeket. A legolcsóbban akkor jössz ki, ha elektronikusan megvásárolod a képeket és te magad nyomtatod ki olyan minőségű papírra és olyan méretben, ami neked megfelelő.

europoster.hu
posterstore.hu
gallerix.hu
Ha kényelmes vagy, innen rendelj! Kinyomtatva kapod a képet, sőt ha úgy kéred, akár mindjárt keretezve szállítják otthonodba.

A bejegyzés trackback címe:

https://interior-style-design.blog.hu/api/trackback/id/tr518151284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.07.09. 22:17:44

Nagyon jó képek, köszönjük a cikket. Csak egy ötlet, ha megengedi: egyedi megoldás lehet a képeket falpanelekre nyomtatni. Ezekből falvédők, ágyvégek és design faliképek készülhetnek.
Mint pl ezek: kerma.hu/mubor-textil-es-filc-falpanel-6618/kerma-nyomtatott-falikepek

Interior.Style.Design.

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása